Lisse

Het Havenhuys ligt in het hart van Lisse, met alle voorzieningen zoals winkels, horecagelegenheden en de bioscoop op loopafstand. Het wordt gebouwd op de locatie van het voormalige ING kantoor aan de Grachtweg 63-69. 

Met zijn karakteristieke straatjes, oude dorpsplein, meer dan 130 winkels en ruim 40 gezellige eettentjes en restaurants is Lisse erg gewild voor een culinair bezoek of een dagje shoppen. Ook is er in musea, het theater en de bioscoop plus bij tal van verenigingen en evenementen altijd wat te beleven. Er is een breed aanbod in sport en recreatie, zo is er bijvoorbeeld een voetbalvereniging, tennisvereniging, hockeyvereniging en een atletiek vereniging. Ook beschikt Lisse over een openbaar zwembad om te sporten of te ontspannen.

In de directe omgeving vindt u de rust en uitgestrektheid van het Groene Hart met zijn fraaie polderlandschap en Hollandse plassen, richting de zee zijn er bossen, het uitgestrekte Zuid-Hollandse duingebied en de brede zandstanden van Noordwijk. En dat allemaal binnen een straal van tien kilometer! De steden Haarlem, Amsterdam, Leiden en Schiphol Airport liggen op slechts twintig autominuten van Lisse.

HOTSPOTS LISSE

Lisse is bekend om de bloemen en de bollen en speelt ook nu nog een belangrijke rol in de bloembollenhandel. Grote organisaties zoals Hobaho, CNB en innovatiecentrum PPO zijn allemaal gevestigd in Lisse. Ook is het beroemde bloemenpark Keukenhof een voorbeeld van de belangrijke rol van Lisse als Bloembollendorp. In de openbare ruimte zijn veel kunstwerken te vinden en bij de diverse galerieën, Kasteel Keukenhof, Museum de Zwarte Tulp, Het Lisser Art Museum en ‘t Huys Dever zijn regelmatig unieke tentoonstellingen te zien.

Contact

Heereweg 231
2161 BG Lisse
0252 - 41 90 49

info@wilbrinkvandervlugt.nl
www.onsaanbod.nl

Blijf op de hoogte!

0252 - 41 90 49
Top